Наступи на школским сајмовима образовања

Представљање школе на „Соњином сајму образовања“ у ОШ „Соња Маринковић“ из Новог Сада

Дуги низ година имамо богату сарадњу са ОШ „Соња Маринковић“ кроз различите програме и ваннаставне активности. У уторак, 24.05.2022. смо имали прилику да упознамо ученике осмог разреда који су били заинтересовани за наставак школовања у подручју рада: здравство и социјална заштита. Представнице педагошко-психолошке службе Светлана Гурјанов Ташин и Татјана Момчиловић су им изнеле податке о: образовним профилима, ритму радног дана и сменама, опремљености школе, секцијама, пројектима, као и резултатима са претходних квалификационих испита и правилима везаним за упис.

Наступ на Осмом сајму образовања у ОШ „Јован Јовановић Змај“ у Сремској Каменици

Представили смо рад наше школе 13.05.2022. на манифестацији коју  ОШ „Јован Јовановић Змај“  традиционално организује под називом „Петком у 5 код Змаја“. Њихов ПО тим нас увек благовремено обавести о томе на који начин ће се активност одвијати.  Уз припрему са Тимом за каријерно вођење и ОС Соњом Радоман, наши ученици СТ 3 Невена Грбић и Ђорђе Давидов су испољили висок ниво самосталности и били наши представници у пружању подршке и информисању мотивисаних ученика завршних разреда.

Представљање наше школе на Мини сајму образовања у ОШ „Васа Стајић“ у Новом Саду

У среду, 11.05.2022. учествовали смо ма Мини сајму  у организацији ОШ „Васа Стајић“ где смо се представили ученицима седмог и осмог разреда. Наш наступ се одвијао преко видео презентације, флајера и у личном контакту са ученицима и наставницима. Интересовање је било велико, а гостопримство и целокупна организација су на нас оставили веома позитивне утиске. Представници-излагачи су били: наставнице Марија Брзак и Јелена Курбалија, као и ученици из одељења МСТ 3-3 Катарина Давид и Драгана Блануша и одељења ФТ 4  Синиша Танацковић, Богдан Стојичић и Алекса Попов.