Конкурс за упис

Конкурс за упис ученика у први разред.

Више ...

Отворена врата

 У среду, 08.05.2019. године, са почетком у 17:00 часова

Више ...

Испитни рокови

Распоред испита према испитним роковима за ванредне ученике који

Више ...

Распоред предавања

Распоред предавања, вежби, блокова и консултација за ученике на преквалификацији

Више ...

7. сајам факултета

У четвртак, 22.11.2018. у Свечаном холу школе од 13-15 часова,7sf181 одржан је Седми сајам факултета и високих школа. Посетили су нас излагачи из петнаест високообразовних установа.  Сајам је био веома посећен и наши гости су пружили бројне вредне информације заинтересованим ученицима. Жеља да омогућимо што свеобухватнију размену у области каријерног саветовања учинила је да Сајам буде утемељен на отворености комуникације и ширини понуде. Кроз вишегодишње искуство негујемо контакте са многим установама високог школства и развијамо код ученика зрелост и самосталност при доношењу одлуке о избору професије.

 

 

 Излагачи су били: Филозофски факултет - Одсеци за педагогију и хунгарологију, Природно-математички факултет - Департмани за хемију и биологију, Пољопривредни факултет - Департман за сточарство, Медицински факултет - Савез студената са представницима за сваки студијски програм,   Фармацеутски  факултет, Правни факултет, Факултет техничких наука, Факултет за правне и пословне студије др Лазар Вркатић, Универзитет EDUCONS, Правни факултет за привреду и правосуђе, Факултет за економију и инжењерски менаџмент FIMEK, Висока 7sf182
пословна школа струковних студија, Висока школа струковних студија за образовање васпитача из Новог Сада, Висока школа струковних студија за образовање васпитача и тренера из Суботице, као и први пут гости из Мађарске - Сегедински универзитет.

 

 У организацији и реализацији су учествовали: Татјана Момчиловић, Бојана Перић Пркосовачки, Александра Бер Божић, Гордана Шобот, Бранислава Ђурица, Марина Јурик,  Славица Ђоловић, Љиља Јелић, Жужана Ковач, Ласло Фишер, Јасмина Ђурић, Зоран Вукоман, Славица Дулић, Нада Петковић, Тамара Козловачки, Наташа Кличковић, Мирјана Рајковић, Марија Тривановић, Ивана Цекић, Миљана Бунош и Јелена Миловић.

Тим за каријерно вођење