"ДРВО ЖИВОТА" ПОНОВО МЕЂУ НАЈБОЉИМА

naslovna stranaЧасопис наше школе "Дрво живота" награђен је СПЕЦИЈАЛНОМ НАГРАДОМ за најбољи средњошколски часопис у Србији. Ово престижно такмичење организује Министарство просвете Републике Србије и Друштво за српски језик и књижевност Србије. 

"Дрво живота" је награђено за оригинални уреднички концепт, информативност, актуелност, атрактивност садржаја као и за велики степен изражене креативности.

Свечано уручење награда било је 15.1.2015, у Сали хероја на Филолошком факултету у Београду. Награду је главним уредницима уручио проф. др Александар Милановић, председник Друштва за српски језик и књижевност.

Овај награђени број су осмислили и креирали новинари сарадници: Драган Бјелић, Јована Комарица, Наташа Миљановић, Радмила Богуновић; редакцију су чинили: Невена Продановић, Милица Милосављевић, Надица Лукић, Теодора Жикић, Стефан Спремо; Гојко Скакавац, помоћник главног уредника и Марија Шипка, главни уредник. Главни и одговорни уредник је проф. Мирјана Секулић Петровић, а технички уредник проф. Драгана Угринов. Прилоге на мађарском језику уредила је проф. Жужана Ковач, а на словачком професорке Милина Струхарикова и Мирјана Крајновић.

Жеља свих је да ово наше дрво што дуже траје, да се грана, цвета, расте и да се кити новим признањима.

Албум слика: