Наше Еразмус+ искуство-вршњаци вршњацима

Ученици, учесници Еразмус +пројекта „Повежи се, научи, примени за боље здравље“, који су боравили у Солуну у новембру, су у периоду од 10.фебруара до 05.марта 2020. године пренели своја искуства свим ученицима МСТ смера (у 20 одељења).По принципу вршњачке едукације, ученици су у паровима сами креирали материјал путем

којег су упознали ученике са здравственим системом у Грчкој, начину школовања њихових вршњака и направили паралелу у функционисању ових система у две земље.

 

„Делимо искуства Еразмус + пројекта „Повежи се, научи, примени за боље здравље“ на Сајму образовања "Путокази"  сајам

Ученице Александра Петрвић, Исидора Ристановић, Бетарикс Пастор и наставник здравствене неге Далибор Бокан су на Сајму образовања "Путокази" одржаном 04.и 05.марта 2020. поделили своја искуства са мобилности и могућностима које пружа учешће у Еразмус + пројектима. Путем плаката, флајера, презентација и разговора су се будући средњошколци и њихови родитељи, као и колеге наставници из других образовних институција боље упознали са активностима које наша школа реализује. Школски Еразмус + тим је за ову активност дисеминације добио велику подршку Тима за каријерно вођење, као и ученика и наставника из свих образовних профила.